• 1
  • 2
  • 微信图片_20180319124235
  • 3

Tentang Kami

  • 20170726_161826 (1)

parusahaan urang mangrupakeun panalungtikan sarta pamekaran profésional produksi motor mikro, salah sahiji departemén pakarang dibereskeun-titik perusahaan. Chang Hua brand hibrid stepper motor, Chang Hua brand hibrid stepper motor, pamakéan kualitas luhur sepré baja tiis-digulung sarta suhu luhur manufaktur magnet permanen, spésifikasi produk ngawengku lingkup 25-130. Ieu boga ciri tina naékna suhu low jeung reliabilitas tinggi, Kusabab eta boga ciri damping internal alus, sahingga operasi lemes sarta teu mibanda aréa kamacetan atra. Minuhan paménta pikeun pamakéan di lingkungan nu tangtu.