• 1
  • 2
  • 3
  • 微信图片_20190218102226

Rreth nesh

  • 20170726_161826 (1)

Kompania jonë është një hulumtim dhe zhvillim profesional prodhimin e motorike mikro, një nga departamentit armë fikse pikë ndërmarrje. Chang Hua motor stepper hibrid markë, Chang Hua hibrid markë motor stepper, përdorimi i fletë ftohtë-mbështjellë çeliku me cilësi të lartë dhe temperaturë të lartë të prodhimit magnet i përhershëm, specifikimet e produktit që mbulojnë gamën e 25-130. Ajo ka karakteristikat e rritjes temperaturë të ulët dhe të besueshmërisë së lartë, pasi ajo ka karakteristika të mira të brendshme fikje, kështu funksionimin normal dhe nuk ka sipërfaqe të dukshme ngjeshur. Për të plotësuar kërkesën për përdorim në një mjedis të caktuar.