kabel-nglereni stepper motor 57BC450A

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Panggonan Asal:: Jiangsu, China (Mainland)
  • Port: Shanghai utawa Ningbo
  • Bakul Dhukungan: Customizable
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram, paypal
  • Detail produk

    Tags Product

    Mouse seret tampilan 360 rotasi

    Ing motor stepper ditrapake kanggo kabeh jinis peralatan otomatis lan instrumen ing lapangan kontrol gerakan, kayata: Processing elektronik lan testing, laser nglereni lan welding saka paket semikonduktor, foto-Typesetting, mesin packaging, mesin engraving, nglereni mesin, sandhangan plotter, mesin pribadi CNC, peralatan Déwan otomatis, etc. Apa kinerja pangguna unggul lan kompetisi biaya-efektif ing lapangan kuwat saka choice.Mainly digunakake ing alat mesin tliti, lan kacepetan stepless orane katrangan ngatur kesempatan amba.

     fitur Product 

    ※ desain Novel, struktur kompak, operasi dipercaya, lingkungan Proteksi cerdas
    ※ Panggunaan 100% kabel tembaga murni, 3 lapisan saka kemul molekul dhuwur Kapadhetan Paint nutupi, aman lan efisien
    ※ rotor The adopts materi baja Silicon internasional paling, karo puntiran gedhe, output stabil, kurang gangguan lan urip dawa. 

     gambaran Product 

    图片 1图片 2图片 3

    Yen sampeyan perlu ngatur Motors utawa liyane specifications, please aran gratis kanggo hubungi kita kanggo njaluk informasi luwih lengkap.

     Njelaske nganggo bentuk garis drawing 

    图片 2

     layanan 

    ※ Hasrat sales bantuan kanggo ngerti produk lan perusahaan kita

    ※ engineer Experienced lan buruh gawé pesenan miturut panjalukan

    ※ mriksa inspektur Professional nitih kualitas sadurunge pangiriman

    ※ banget guide Teknisi nitih ngumpul ing panggonan

    ※ Automated Equipment Desain lan Industri

    ※ Good layanan sawise-salesrincihttp://www.chuamotor.com/videosertifikasipacking lan kapal

     FA

    Q1: Apa sawetara produk pabrik kita? 

    A: stepper Motor, Brushless Motor, Servo Motor lan AC Motor.

    Q2: Bisa njaluk sawetara conto? 

    A: Kita rumaos kanggo kurban conto kanggo mriksa kualitas.

    Q3: Aja duwe produk ing Simpenan? 

    A: Kita produk sing diprodhuksi miturut urutan kajaba produk normal.

    Q4: Apa wektu pangiriman? 

    A: Iku biasane njupuk bab 7 apa dina, nanging ing wektu pangiriman pas uga beda kanggo supaya beda utawa ing wektu kang ora.

    Q5: Carane ora pabrik apa gegayutan kontrol kualitas? 

    A: Quality prioritas. Kita tansah masang wigati kanggo kontrol kualitas saka awal kanggo mburi produksi. Saben produk bakal kanthi dipun klempakaken lan kasebut kanthi teliti, dites sadurunge dikempalken.

    Q6: Apa istilah babar pisan Panjenengan? 

    A: We kurban istilah babar pisan beda produk beda. Hubungi karo kita kanggo rincian.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk